Stylist and Personal Shopper Service


Sophia Rosier offers stylist services online and in Southern Finland as face-to-face service. You may desire any kind of style, not only the style our brand represents. We have our idealism in high self-esteem - people feeling good about themselves. That is what our service is also based on. We look forward to discussing what kind of service suits your needs best! Please contact: service@sophiarosier.com

PUKEUTUMIS JA PERSONAL SHOPPER -PALVELUMME 

"Positiivinen omakuva on tärkeä voimavara! Nautin asiakkaitteni auttamisesta - saan lähes yhtä paljon tyytyväisen asiakkaan onnellisuudesta kuin asiakas itse!"

Sophia Rosierin filosofia keskittyy itsensä ja muiden arvostamiseen, itsestään ja elämästä nauttimiseen. Tätä tukee myös pukeutumisneuvontapalvelumme. Käymme yhdessä läpi toiveesi, mahdolliset haasteesi ja saat yksityiskohtaisia ohjeita ja vinkkejä. On helpottavaa saada asiantuntevat, selkeät ohjeet ja jopa ammattilainen mukaan ostoksille. Vaatteet etsimme toiveittesi mukaisista merkeistä ja/tai myymälöistä tai suosittelen sinulle jotain uutta. Palvelusta saaduilla opeilla ja kirjallisilla ohjeilla voit myöhemminkin tehdä ostopäätöksiä entistä varmempana valinnoistasi ja välttää näin turhat hankinnat. Palvelu maksaa itsensä nopeasti takaisin!

    

PUKEUTUMISNEUVONTAMME tehdään täysin asiakkaan edun ja toiveiden mukaan, se ei sisällä ostovelvoitetta. Onhan oman brändimme tyyli vain yksi monista. Voit tilata pukeutumisneuvojan myös yrityksen tilaisuuteen tai ystävysten iltamiin. Ladataan yhdessä positiivista energiaa ja itsevarmuutta! Voit valita palvelun valmiista esimerkkipaketeistamme tai suunnittelemme yhdessä parhaiten sinua tai ryhmääsi palvelevan kokonaisuuden. Esimerkkipaketit näet täältä.

PERSONAL SHOPPER -palvelu on erityisesti kiireisen ihmisen arjen pelastus! Sinun ei tarvitse itse kierrellä kaupoissa, vaan saat sovittaa ja valita ammattilaisen Sinulle stailaamia asuja ja asusteita missä ja milloin Sinulle sopii. Tässä apu, tarvitset sitten ainoastaan uudet kengät tai kokonaan uuden asun päästä varpaisiin! 

LAHJAKORTTI hemmottelevaan pukeutumisneuvontaan on upea lahja kenelle tahansa!

OTA YHTEYTTÄ, niin pääsemme suunnittelemaan sinun hemmotteluhetkesi: service@sophiarosier.com